Koken met lef en liefde

De spirits hebben geen klok

31 jan 2018

De Spirits hebben geen klok

De cursusleider komt de keuken binnen gestoven, draait zich om bij de deur en kijkt op de klok die daarboven hangt. Zo gaat dat altijd met hem; ik moet er stiekem om lachen. Het is 12.15 uur en hij heeft die morgen gevraagd of de lunch om 13.00 uur geserveerd kan worden.

Hij kijkt mij aan en zegt  “Ik kan er nog eentje doen voor 13.00 uur!” Hij bedoelt dat hij nog een ceremonie met een cursist kan doen. Ik zeg: “prima, geen probleem” en ik weet al dat hij 13.00 uur niet gaat halen. “Doe maar rustig aan” zeg ik “ de Spirits doen toch wat ze willen; die kennen geen klok!”. Hij kijkt me dankbaar aan en stuift weer weg; terug naar de groep.

Ik schuif wat in mijn planning, zet de diverse gerechten ‘on hold’ en zorg dat het lekker blijft, hygiënisch verantwoord en niet te ver door gekookt.

wtfdivi014-url3

Koken op locatie

wtfdivi014-url3

Voor meerdaagse workshops

wtfdivi014-url3

Biologisch - vers - smaakvol

wtfdivi014-url3

Betrokken en flexibel

Delen? Ja graag!

Deel dit bericht op de Sociale Media