Koken met lef en liefde

Stel je vraag

Heb je een vraag? Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op.

Een beller is sneller! 06-1764 46 28
En gewoon een e-mailtje sturen kan natuurlijk ook: koken@moniquekonings.nl.

Dank je wel!

13 + 5 =

wtfdivi014-url3

Koken op locatie

wtfdivi014-url3

Voor meerdaagse workshops

wtfdivi014-url3

Biologisch - vers - smaakvol

wtfdivi014-url3

Betrokken en flexibel

MAG IK JE EEN E-BOOK KADO DOEN?

Ja, ik wil een E-Book!

Als bonus bij dit ebook krijg je elke maand concrete tips voor lekker koken en gezonder eten plus één of meer recepten.

Meer citroen?? Moet je doen!!

Ken je dat? Ineens voel je het. Je keel is wat rauw, je neus prikt, je hoofd voelt een beetje zwaar….  “Hè nee, gètver! ik word verkouden; dat is nou het laatste waar ik zin in heb.” Goede raad is duur, maar de oplossing is eigenlijk best goedkoop: een biologische citroen en wat rauwe honing. De magische citroen doodt onder andere verwekkers van verkoudheid en griep en geeft je afweer een flinke oppepper. Eet ‘m met huid en haar op. Ja, je leest het goed, met huid en haar, dus schil, pitten; de hele citroen (zie recept verderop). Doe dat een paar dagen achter elkaar en je verkoudheid zal snel afnemen.

5 Onmisbare ingrediënten in een gezonde salade

Kom je met je saladefantasie niet veel verder dan ijsbergsla uit en zakje met wat tomaten en komkommer? Wordt dat niet een beetje saai? Heb je eigenlijk geen idee wat je nog meer zou kunnen doen? Kan het wellicht ook een tikkie gezonder? Als je wilt weten hoe het anders kan, kijk dan eens hieronder naar de 5 onmisbare ingrediënten in een gezonde salade.

Havermoutpap? Gètver!!!

Heb je ook een pap-trauma? Je weet wel, die havermout van vroeger, gemaakt met melk? Die lucht alleen al. Veel mensen krijgen de neiging te kokhalzen bij het woord “havermoutpap”. Als kind moesten we het eten, omdat het gezond zou zijn voor ons. Maar lekker… Zelfs een heleboel suiker kon de ellende niet goed maken.